Autor: Toomas Kelt • 11. aprill 2024

Mihkel Tammo: olen missioonide inimene

Aprilli algusest Tartu Ülikooli ettevõtlus- ja innovatsioonikeskust juhtima asunud Mihkel Tammo on kindel, et praegu on käes murranguline koht liikumaks madalama lisandväärtusega majandusmudelilt kõrgemale. Praeguses ametis on tema missiooniks viia teadlaste teadmised süsteemselt ettevõtlusesse.
Olen hingelt tööstuse mees, kinnitab varasemalt ka tööstusettvõtteid juhtinud Mihkel Tammo.
Foto: Andras Kralla

Teadmusmahuka majandusega on Tammo olnud seotud juba aastaid. Ta on varem juhtinud Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse ettevõtlus- ja innovatsioonikeskust, aga ka pereäri - metallitööstusettevõtet Estanc ning olnud Rohetiigri üks eestvedajatest. Tööstusuudised uuris Tammolt tema järgmiste plaanide ja eesmärkide kohta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077