Autor: Harro Puusild • 21. jaanuar 2022

Ahti Talts: igas kriisis on nii positiivset kui negatiivset

Meie jaoks on oluline leida kriisist uusi võimalusi, sest areng seisneb ühest kriisist teise liikumises, märkis metallitööstuse Radius Machining OÜ juht Ahti Talts Tööstusuudiste tööstusjuhtide küsitluses.
Ahti Talts
Foto: Raul Mee

Ahti Taltsi sõnul ei ole ka Radius Machining elektrihinna tõusust puutumata jäänud, kuid olukorda aitab leevendada eelmisel aastal tehtud investeering. „Paigaldasime eelmisel aastal esimesed päikeseelektrijaamad, mis mõnevõrra leevendavad kõrget hinda," sõnas Talts. Turuolukorda kommenteerides märkis Talts, et näha on teatavaid korrektuure.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077