Autor: Andre Anni • 25. oktoober 2023

Harju Elektri kvartalikasum rohkem kui kahekordistus

Harju Elektri kolmanda kvartali majandustulemus oli jätkuvalt kasumlik. Kolmandasse kvartalisse jäi mitmeid olulisi ja õnnestunud sündmusi.
Tugev kasum on Harju Elektri tähtsaim jätkusuutlikkuse eesmärk.
Foto: Andras Kralla

Kolmanda kvartali puhaskasumiks kujunes 3,39 miljonit eurot, mis on pea kaks ja pool korda rohkem võrreldes eelmise aasta sama perioodi 1,41 miljoni euroga, teatas Harju Elekter börsile. Puhaskasum aktsia kohta kasvas eelmise aasta 8 sendilt 18 sendini.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077