Autorid: Janno Riispapp, Harro Puusild • 2. mai 2023

Harju Elektri finantsjuht: maikuus vaatame kulud detailselt üle

Maikuu jooksul defineerime ära kõik sellised kulud, mida on võimalik ära hoida või mis on nice-to-have-kulud, et leida efektiivsust, rääkis Harju Elektri finantsjuht Priit Treial.
Priit Treial
Foto: Raul Mee

Treial selgitas, et ettevõttel on plaanis üle vaadata ka tootmisprotsessid, et kõik vastaksid lean-metoodikale ja oleksid kiired, sujuvad ja efektiivsed. "See on kahest teljest sõltuv: üks on püsikulude juhtimine ja arusaamine, kus on ebamõistlikke kulusid, ja teine on siis protsesside efektiivsus, mis on ehk kõige keerulisem väljakutse," selgitas ta ettevõtte plaane.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077