Autor: Aivar Õepa • 11. veebruar 2022

A. Le Coqi omanik kasvatas käivet, mahtu ja kasumit

A. Le Coqi omanikfirma Olvi kasvatas mulluse aastaga nii müügimahtu, käivet kui ka kasumit, teatas ettevõte Helsingi börsile.
A. Le Coqi Premium purgiõlle kastid Soome Iisalmi pruulikoja pakkeliinil.
Foto: Olvi OYj

Olvi kontserni müüdud jookide kogumaht kasvas varasema aastaga võrreldes 11,5% 853,7 miljoni liitrini. Käive kasvas 2020. aastaga võrreldes 11,4% 462,2 miljoni euroni ja kasum 5,3% 59,4 miljoni euroni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077