Autor: Mait Kraun • 7. veebruar 2022

Ekspert: ma pole 30 aasta jooksul sellist olukorda tooraineturul näinud

Goldman Sachsi tooraineuuringute juht Jeff Currie ütles, et ta ei ole tooraineturgudel praeguse puudujäägiga võrreldavat varem kunagi näinud.
Vase hoiustamisladu Hiinas.
Foto: Reuters/Scanpix

“Ma olen seda tööd teinud 30 aastat ning pole kunagi selliseid turge kohanud,” ütles Currie Bloomberg TV-le antud intervjuus. “See on molekulide kriis. Meil on kõik otsas, olgu selleks nafta, gaas, kivisüsi, vask või alumiinium. Kõik on otsas.”

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077