Autor: Tiit Riisalo • 14. märts 2024

Tiit Riisalo: meie majanduspoliitika peab toetama kõrge lisandväärtuse loomist

Võib suurima rõõmuga tõdeda, et kuuldused Eesti tööstuse enneaegsest surmast on selgelt liialdatud, ütles majandus- ja infotehnoloogiaminister Tiit Riisalo täna konverentsi Tark tööstus 2024 avakõnes.
Minister Tiit Riisalo konverentsi Tark tööstus laval.
Foto: Raul Mee

Toome lugejateni ministri avakõne konverentsil.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077