Autor: Sirje Potisepp • 22. aprill 2021

Sirje Potisepp: koroonakriis paneb tootjad proovile

Elame keerulisel ajal. Täna tehtud otsused homme enam ei kehti ning ülehomme tuleb kõik uuesti üle vaadata. See nõuab kõigilt, kes peavad igapäevaselt tagama toidu valmimise ja kättesaadavuse, suurt pingutust, kirjutab toiduliidu juhataja Sirje Potisepp.
Eesti Toiduainetööstuse Liidu juhataja Sirje Potisepp.
Foto: Liis Treimann

Möödunud aastal kirjutasin siinsamas, et toidutööstuste “õnn” on see, et sööma inimene ju peab. Kuid selle “õnnega” kaasneb ka suur vastutus – tagada toidukaupade tootmine ja logistika ka siis, kui töötajad peaksid haigestuma, kui kaubaautod on tooraine või muu tootmiseks vajalikuga piirisabas, kui pakendi hinnad tõusevad kõrgustesse või kui tarneajad venivad 2–3 korda pikemaks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077