• 22.04.21, 13:19

Toidutöösturid: keerulise aja kohta läheb pigem hästi, kuid tervisekriis on endiselt risk

Toidutööstuse juhtide hinnangul on toidusektor võrreldes teiste tegevusaladega kriisiajal pigem hästi hakkama saanud, kuid tootmise jätkumise tagamiseks oodatakse pikisilmi vaktsineerimist.
Premia juht Aivar Aus märgib, et tööstusministri ideel on jumet ja ministri kaasabil saaks sektor kindlasti rohkem tähelepanu.
  • Premia juht Aivar Aus märgib, et tööstusministri ideel on jumet ja ministri kaasabil saaks sektor kindlasti rohkem tähelepanu.
  • Foto: Raul Mee
Tööstusuudised rääkis lihatööstuse HKScan Estonia juhatuse esimehe Anne Mere, Premia Tallinna Külmhoone juhatuse esimehe Aivar Ausi, toiduõli tootva Scanola Balticu müügidirektori Alo Süvari ja munatööstuse Dava Foods Estonia juhi Vladimir Sapožniniga sellest, kuidas toiduainetööstus on kriisiga toime tulnud ja milline saab olema käesolev aasta.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 20.06.25, 10:39
Majandusekspert Valeria Kiisk: Eesti majandus vajab eksporti, kuid eksport vajab kindlat riskijuhtimist
Eesti ettevõtjad otsivad kasvu välisturgudelt, ent samal ajal näitab Euroopas ettevõtete pankrotistatistika kasvutrendi. Ekspordiriskid ei ole enam nišiteema – see on kasvu takistav reaalsus, millega peab arvestama iga juht, kelle kliendid ja kasvuambitsioonid asuvad piiri taga.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele