• 22.04.21, 13:19

Toidutöösturid: keerulise aja kohta läheb pigem hästi, kuid tervisekriis on endiselt risk

Toidutööstuse juhtide hinnangul on toidusektor võrreldes teiste tegevusaladega kriisiajal pigem hästi hakkama saanud, kuid tootmise jätkumise tagamiseks oodatakse pikisilmi vaktsineerimist.
Premia juht Aivar Aus märgib, et tööstusministri ideel on jumet ja ministri kaasabil saaks sektor kindlasti rohkem tähelepanu.
  • Premia juht Aivar Aus märgib, et tööstusministri ideel on jumet ja ministri kaasabil saaks sektor kindlasti rohkem tähelepanu.
  • Foto: Raul Mee
Tööstusuudised rääkis lihatööstuse HKScan Estonia juhatuse esimehe Anne Mere, Premia Tallinna Külmhoone juhatuse esimehe Aivar Ausi, toiduõli tootva Scanola Balticu müügidirektori Alo Süvari ja munatööstuse Dava Foods Estonia juhi Vladimir Sapožniniga sellest, kuidas toiduainetööstus on kriisiga toime tulnud ja milline saab olema käesolev aasta.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 27.10.25, 08:08
Muuga sadamast on kujunemas Eesti suurim tööstuskeskus
Muuga tööstuspark, mis asub Eesti suurima kaubasadama territooriumil, hõlmab 76 hektarit. Sadamasisene asukoht on atraktiivne nii Eesti kui ka väliskapitalil põhinevatele tootmisettevõtetele ning annab võimaluse vähendada transpordikulusid. Enamik krunte on juba kaetud eelkokkulepete või kavandatavate investeeringutega, kuid kahele viimasele vabadest kinnistutest ootab Tallinna Sadam pakkumisi avaliku konkursi korras hiljemalt novembri lõpuks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele