Maailma suurim toidufirma on koroonaviiruse kriisist seni hästi läbi läinud, sest inimesed ostsid rohkem pakendatud toite endale ja oma lemmikloomadele. Nestle laiendas ka oma e-kaubandust ning tervishoiu portfelli, sest tarbijad poodlesid rohkem internetis ning muretsesid oma tervise pärast.
Toidutööstuse juhtide hinnangul on toidusektor võrreldes teiste tegevusaladega kriisiajal pigem hästi hakkama saanud, kuid tootmise jätkumise tagamiseks oodatakse pikisilmi vaktsineerimist.
Elame keerulisel ajal. Täna tehtud otsused homme enam ei kehti ning ülehomme tuleb kõik uuesti üle vaadata. See nõuab kõigilt, kes peavad igapäevaselt tagama toidu valmimise ja kättesaadavuse, suurt pingutust, kirjutab toiduliidu juhataja Sirje Potisepp.
HUUM alustas garaažiettevõttena, mis asus „kusagil Tartus“ ja valmistas keriseid. Kuid ettevõtte ambitsioon oli edasi kasvada nii garaažist kui ka Tartust. Selleks tuli valida omale ka ERP süsteem, mis ei jääks arengu tarbeks kitsaks, kuid ei tekitaks oma halduse või kulukuse poolt liigset koormust. Valikus olid mitmed tootmisele optimeeritud ERP süsteemid ja Odoo.