Täna saab nurgakivi Valio Eesti Võru tootmisüksuse uus, senisest 11 korda suurem juustuladu. Kaasaegne hoone võimaldab hoiustada 110 000 kera kõvajuustu. Selle sammuga saab Valio kolida seni suuresti Itaalias toimunud kõvajuustu järelvalmimisprotsessi täielikult kodumaale.

- Maido Solovjov Võru praeguses juustulaos.
- Foto: Valio Eesti
„Tegu on pikalt planeeritud investeeringuga, mis võimaldab kontrollida juustu kvaliteeti algusest lõpuni, vähendada transpordiga seotud jalajälge, tuua Võrru tipptehnoloogia viimane sõna ja kasvatada ekspordipotentsiaali,“ rääkis Valio Eesti juht Maido Solovjov.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Paljude äride jaoks on viimaste aastate majandusseis tähendanud kulude kärpimist ja pannud nad äraootavasse seisu – arenguks vajalikke samme koos kaasnevate investeeringutega ei tehta.