Autor: Tööstusuudised.ee • 7. juuni 2024

Eestlane valiti meretööstuse rahvusvahelise esindusorganisatsiooni juhatusse

Eesti Meretööstuse Liidu (MERLI) arendusnõunik Anni Hartikainen valiti meretööstuse rahvusvahelise esindusorganisatsiooni ICOMIA (International Council of Marine Industry Associations) juhatuse liikmeks.
Eesti Meretööstuse Liidu arendusnõunik Anni Hartikainen.
Foto: ICOMIA

ICOMIA on globaalne esindusorganisatsioon, mis ühendab meretööstuse erialaliite ja nende liikmesettevõtteid. ICOMIA keskendub väikelaevadele, meretehnikale ja sadamatele ning tegeleb nii tehnoloogiat ja rakendusuuringuid kui ka majandust, ettevõtlust ja keskkonnakaitset puudutavate küsimustega. ICOMIA loodi 1966. aastal ja organisatsiooni kuulub 96 liiget 42 riigist. Eesti Meretööstuse Liit on ICOMIA liige alates 2018. aastast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077