Autor: Tööstusuudised.ee • 6. juuni 2024

Algas kahe suure tööstusettevõtte ehituse ettevalmistus

Lähiaastatel valmib Eestis kaks suurt tööstushoonet - Ericssoni targa tootmise- ja tehnoloogiakeskus ning Epler & Lorenz´i Tartu ohtlike jäätmete põletustehase laiendus.
Ericsson Eesti tehas.
Foto: Andras Kralla

Nädal tagasi esitas Mainor Ülemiste Tallinna linnale taotluse, et Tallinna Linnaplaneerimisamet saaks väljastada ehitusloa Ülemiste Citysse suurimate välisinvesteeringute sekka kuuluvale Ericssoni targa tootmise- ja tehnoloogiakeskusele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077