Autor: Tööstusuudised.ee • 28. mai 2024

Swedbank: toidusektor on tasapisi toibumas

Swedbanki värskest tööstusuuringust selgus, et toidutööstus on viimaste aastate ettearvamatust majanduskeskkonnast tasapisi toibumas ning ootab käesolevalt aastalt pigem käibe püsimist ja kasumlikkuse paranemist.
Swedbanki toidutööstuse sektori juht Oliver Olt.
Foto: Swedbank

Sarnaselt teiste tööstussektoritega on ka toidutootjate jaoks käesoleva aasta suurimaks riskiks kasvanud konkurentsivõimelise hinna tagamine. „Võrreldes paari aasta taguse ajaga on oluliselt kasvanud sisendite hinnad. Teisalt mõjutavad sektorit erinevad regulatsioonid ja neist tulenevad investeerimisvajadused,“ selgitab Swedbanki toidutööstuse sektori juht Oliver Olt.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077