Autor: Toomas Kelt • 20. mai 2024

Uuring: Ühendkuningriigi ja Saksamaa ostjad eelistavad papp-pakendeid

Ühendkuningriigi ja Saksamaa tarbijate uuring näitas, et enamik ostjaid eelistab osta hügieenitooteid, mis on pakendatud papp-pakenditesse.
Uuring näitas, et tarbijad eelistaksid puhastusvahendeid, mis on pakendatud pappi, mitte plasti.
Foto: Julia-Maria Linna

Rahvusvahelise haardega pakenditootja Elopaki tellitud uuringu tulemuste kohaselt eelistaksid 65-56% vastajatest pesupehmendeid, pesupulbreid ja ka vedelaid pesuvahendeid ostes papp-, mitte plastpakendeid. Ligi 57% vastajatest eelistaks papp-pakendit ka seebi, puhastusvahendite, vannitoa ja nõudepesuvahendite täitepakendite materjaline. Täitepakendeid kasutataks kodus plast-või klaaspakendite täitmiseks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077