Autor: Tööstusuudised.ee • 16. mai 2024

Päikesekatuste tootja sai Norrast suurtellimuse

Eesti päikesekatuste tootja Solarstone sai Norras suuruselt kolmandalt omavalitsuselt Stavanger 1,7 miljoni eurose tellimuse viiele renoveeritavale hooldekodule päikesekatuste paigaldamiseks.
Eelmisel suvel avas Solarstone Viljandi lähedal tehase, millega loodetakse saada Euroopa suurimaks tootjaks.
Foto: Solarstone

Solarstone’i tegevjuht Romet Roosalu ütles, et valik Viljandi tootja kasuks langes seetõttu, et ehitisintegreeritud päikesepaneel pakub korraga lahendust kahele probleemile. “Hooldekodude katused olid amortiseerunud ning vajasid vahetust, kuid ühtlasi on omavalitsus võtnud eesmärgiks kliimamõju vähendamise ja taastuvenergiale ülemineku.”

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077