Autor: Tööstusuudised.ee • 27. september 2023

Solarstone sihib Euroopa suurimaks elektrit tootvate katusepaneelide tootjaks

Päikeseenergiat tootvate katusepaneelide tootja Solarstone avas Viljandis tehase, millega loodetakse jõuda Euroopa suurimaks tootjaks.
Uue tehase sisevaade
Foto: Solarstone

Uue tehase tootmisvõimekus on 13 000 päikesekatuse paneeli kuus, aastatoodang suudab varustada 6000 hoonet 10 kW päikesekatustega. Investeering tehase rajamisse ulatub 10 miljoni euroni. Tehasesse paigaldati ka eritellimusel valmistatud päikesepaneelide testimisjaam, mis kontrollib iga päikesepaneeli mooduli kvaliteeti.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077