Autor: Tööstusuudised.ee • 13. mai 2024

Mida on väärt doktorikraad?

Doktorikraadi väärtusest akadeemilises maailmas ja ettevõtluses räägitakse 16. mail Tallinnas doktorikooli karjäärikonverents, kuhu oodatakse ennekõike Eesti doktorante, magistrante ja teisi doktorantuurimõtetega inimesi.
Tehnikaülikooli doktorant Katriin Kristmanni töö sihiks on päikesepaneelid, mida saab valmistada ka Kuul leiduvatest materjalidest.
Foto: TalTech

Tehnikaülikooli ja Euroopa Kosmoseagentuuri doktorant Katriin Kristmann leidis, et doktorantuuri läbimine võib olla suur katsumus ning vahel tuleb seda otsust skeptikute põhjendada. Tema jaoks on see investeering endasse ja põnevasse tulevikku. Ta lisas: „Soovin, et rohkem inimesi teaks, mida doktorantuur endast kujutab, et oleks lihtsam selgitada, mis on minu roll ülikoolis. Paljudele on see võibolla avastamata karjäärivõimalus.“

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077