Autor: Toomas Kelt • 15. aprill 2024

HUUM sai uue tegevjuhi Cleveronist. “Ettevõte sobitus minu vaadetega”

Pikka aega pakirobotite tootmises juhtivatel kohtadel töötanud Mihkel Ilp asus tööle kerisetootja HUUM tegevjuhina. Oma eesmärkidena uues ametis nimetab Ilp eelkõige olemasolevate toodete arendust ja ka järelteeninduse süsteemi väljaarendamist.
Euroopas on näha märke sauna- ja <em >wellness</em>-turu üldisest jahenemisest, seda kuuleme ka nii oma edasimüüjate kui ka konkurentide käest, sõnab HUUMi uus juht Madis Ilp.
Foto: HUUM

Inseneritaustaga Ilp oli tööalaselt viimased seitse aastat seotud pakirobotite tootmisega – algul viis aastat Cleveronis, kus ta jõudis tegevjuhi positsioonile ning kaks aastat Clevoni müügijuhina. Hiljuti teatas aga HUUMi asutaja Siim Nellis, et HUUM on jõudnud uude faasi ning nende meeskonnaga liitub uue tegevjuhina Mihkel Ilp. Nellis tõstis esile Ilpi tugevat tehnilist tausta ning tootearenduse ja rahvusvahelises äri kogemusi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077