Autor: Toomas Kelt • 25. mai 2023

Kerisetootja HUUM kümnekordistas kriiside eel oma laoseisu

Pänu Tarneahelakonverentsil jagas kerisetootja HUUM tegevjuht Tuuli Tolmats-Aia kogemusi kriiside ajal tarneahela juhtimisest. „Meil ei olnud keerulistel aegadel ühtegi tarneprobleemi,“ rõhutas Tolmats-Aia.
Kerisetootja HUUM tegevjuht Tuuli Tolmats-Aia.
Foto: Raul Mee

HUUMI tegevjuht sõnas, et kriisid vajavad kohanemist. Nende jaoks on kõige tähtsam kolm asja - lihtsus, paindlikkus ja turvalisus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077