Autor: Tööstusuudised.ee • 25. märts 2024

Eesti sai Euroopa Tuumauuringute Organisatsiooni täisliikmeks

Eelmise nädala reedel Šveitsis Genfis kogunenud Euroopa Tuumauuringute Organisatsiooni (CERNi) liikmed hääletasid Eesti organisatsiooni täisliikmeks. Liikmestaatus võimaldab Eesti ettevõtetel osaleda CERN-i rahvusvahelistel tööstushangetel ilma piirmääradeta.
Siiani on CERNilt ainsa üle miljoni eurose mahuga lepingu saanud Harju Elekter.
Foto: Liis Treimann

Kui Eesti saab CERNi täisliikmeks, avardab see Eesti ettevõtjate, teadlaste ja üliõpilaste võimalusi osaleda tipptehnoloogilises teadus- ja arendustöös nii tudengipraktikate, organisatsioonis töötamise kui hangete kaudu, teatas majandus- ja kommunikatsiooniministeerium.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077