Autor: Tööstusuudised.ee • 20. märts 2024

Paldiskisse kerkib 5 miljonit eurot maksev päikesepark

Taastuvenergia arendaja KC Energy rajab Paldiskisse 7,5 MW võimsusega Posti päikesepargi, 5 miljonit eurot maksev päikesepark pannakse tööle mais ning see katab poole linnaelanike aastasest elektrivajadusest.

KC Energy tegevjuhi Mihkel Looritsa sõnul aitab Paldiskisse rajatav päikesepark tulevikus kaasa võimalike tööstusettevõtete tulekule. “Tänavu mais valmiv Posti päikesepark aitab kaasa Paldiski ettevõtluse arengule, konkurentsivõime säilimisele ja meelitab piirkonda ka uusi tegijaid,” ütles Loorits.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077