Autor: Tööstusuudised.ee • 15. märts 2024

Fibenoli biorafineerimistehas ehitatakse Lätti

Fibenoli ja Läti riigi vahel täna allkirjastatud koostöömemorandum tähendab, et Raul Kirjaneni osalusega Fibenol rajab oma tööstusliku tehase lõunanaabrite juurde ja Eesti jääb ilma 700 miljoni euro suurusest investeeringust.
Fibenol rajas oma katsetehase Imaverre, kuid tööstuslik tehas läheb lõunanaabrite juurde.
Foto: Toomas Kelt

Koostöömemorandumi sõlmisid Eesti ettevõtte Fibenol ja Läti majandus-, rahandus-, põllumajandus-, energeetika- ja kliimaministrid ning Läti Investeerimis- ja Arenguagentuur (LIAA). Lepingu on mõeldud biorafineerimistehase investeeringu projekti elluviimiseks, mille koguinvesteering ulatub ligi 700 miljoni euroni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077