Autor: Harro Puusild • 8. märts 2024

President Kariselt teenetemärgi pälvinud ABB tippjuht: Soomel oleks Eestilt palju kopeerida

Eesti majandus on 30 aastaga palju arenenud ja teil on palju, mida Soome võiks kopeerida, kiidab äsja Eesti-Soome majandussuhete edendamise eest president Alar Kariselt teenetemärgi pälvinud ABB AS-i nõukogu esimees Pekka Tapio Tiitinen.
ABB Soome nõukogu esimees Pekka Tapio Tiitinen on ABBs eri positsioonidel töötanud üle 33 aasta.
Foto: Harro Puusild

„See tunnustus oli minu jaoks suur üllatus! Vaatasin ka teisi riiklike teenetemärkide saajaid ja neid, kes pälvisid Maarjamaa Risti teenetemärgi, ei olnud palju. Tunnen uhkust, et olen nende hulgas,“ rõõmustab Pekka Tapio Tiitinen.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077