Autor: Lenno Uusküla • 5. märts 2024

Lenno Uusküla: toota on raske, kuid ehitada soodne aeg

Eesti majandus on jätkuvalt tugevas languses, kuid kõige teravam on olukord töötlevast tööstuses nendes ettevõtetes, kes on tootnud kinnisvaraga seotud kaupu Rootsi ja Soome turule, kuid samas ehitada on soodne aeg, analüüsis olukorda Luminori peaökonomist Lenno Uusküla.
Luminori peaökonomist Lenno Uusküla.
Foto: Liis Treimann

Langus on olnud majandusharude vaates samuti märkimisväärselt ebavõrdne. Osad sektorid on eelmisel aastal nautinud kasvu, samas kui teistes on olnud olukord muutumatu ja kolmandates on nähtud märkimisväärset langust.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077