Autor: Toomas Kelt • 23. veebruar 2024

Majandusministeeriumi tööstusvaldkond juhita ei jää

Aprillist alustab senine Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi tööstusvaldkonna juht Andri Haran tööd Masinatööstuse Liidu tegevjuhina. Lähipäevil algab uue tööstusvaldkonna juhi konkurss, kinnitati Tööstusuudistele ministeeriumist.
Andri Haran
Foto: Raul Mee

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi meediasuhete nõuniku Riina Soobiku sõnul on tööstusvaldkond Eesti riigile väga oluline ning seetõttu ei ole seda kohta kindlasti plaanis kaotada. „Konkurss ametikoha täitmiseks on plaanis välja kuulutada lähipäevil. Oleme tööstustele oluline partner ja seetõttu oleme ka poliitikakujundamises valdkonda tugevdamas. Näiteks on hiljuti tiimiga liitnud kestlikku arengut ning haridus- ja tööturu teemasid juhtivad inimesed, lisaks kohalike omavalitsuste, ettevõtete digitaliseerimise ning EL ja rahvusvahelise koostöö ekspertidele,“ teatas Soobik.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077