Autor: Igor Rõtov, Toomas Kelt • 2. veebruar 2024

Veljo Konnimois: Balkani ettevõtete konkurents võtab meilt tellimusi

Eesti tööstusettevõtete vähenenud konkurentsivõime on suurendanud teiste piirkondade võimalusi suuremahuliste tellimuste saamiseks, rääkis metallitööstuse Radius Machiningu asutaja ja juhatuse liige ning Eesti Masinatööstuse Liidu nõukogu esimees Veljo Konnimois.
Veljo Konnimois, Radius Machiningu asutaja.
Foto: Liis Treimann

Äripäeva raadio hommikuprogrammis rääkis Konnimois tööstusettevõtete tellimustest ja konkurentsivõimest. “Kriisisõnumitega pingutatakse üle,” ütles ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077