Autor: Harro Puusild • 1. veebruar 2024

Tööjõuturu olukord veel väga hull ei ole, aga ebakindlus kasvab

Koondamisi on tööstuses küll näha ja ebakindlus kasvab, kuid midagi väga hullu veel ei ole veel juhtunud, leiavad tööjõurendiga tegelevad Hansavest ja Finesta Baltic. Ka Töötukassa sõnul on alanud aasta alguse kollektiivsete koondamiste hulk varasemate aastatega sarnasel tasemel.
Finesta Balticu juht Heikki Mäki ja Hansavesti juht Janek Sirg.

Tööjõurendiga tegeleva Hansavesti juht Janek Sirg sõnas Tööstusuudistele, et nõudlus töötajate järele on turul endiselt olemas, kuid ettevõtete soovid on muutunud. „On märgata, et klientide soovid on muutumas. Lihtsamate oskustega töötajate järele on nõudlust, kuid see on madal,“ tunnistas Sirg.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077