Autor: Ehitusuudised • 24. jaanuar 2024

Solina uus maitseainetehas pidas sarikapidu

Sel suvel Laagris valmiv maitseainesegude valmistaja Solina uus tootmiskompleks on saavutanud täiskõrguse. Kapitel arendab ja Eventus Ehitus rajab hoone vastavalt rahvusvahelise rohesertifikaadi BREEAM taseme „Very Good“ nõuetele. Energiatõhus hoone kvalifitseerus esimese uue kinnisvaraarendusena Eestis SEB rohelaenule.
Solina tootmiskompleksi sarikapidu.
Foto: Rene_Riisalu

Solina Estonia juht Veiko Soome: „On suur rõõm tõdeda, et üsna karmile ja muutlikule talvele vaatamata on ehitustöö kulgenud plaanipäraselt ning püsitakse ajagraafikus. Ehitajad on teinud tublit tööd ja nüüd on juba võimalik ette kujutada, milline saab olema lõpptulemus.“

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077