Autor: Tööstusuudised.ee • 20. september 2023

Maitseainetootja Solina uus tehas sai nurgakivi

Täna pandi maitseainesegude valmistaja Solina uuele 15 000-ruutmeetrisele tootmiskolmpleksile nurgakivi.
Solina Estonia juht Veiko Soome ning arendaja ja omaniku Kapitel Logistics juht Holger Tilk.
Foto: Tööstusuudised.ee

Maitseainetootja Solina teatas tänavu juunis, et rajab Laagri ja Saue vahel asuvasse Gate Tallinna tehnoparki uue enam kui 15 000-ruutmeetrise tehasehoone. Hoone, kuhu tuleb nii kontor, tootmisüksus, ladu kui ka tootearenduslabor, koguinvesteering ulatub 27 miljoni euroni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077