Autor: Tööstusuudised.ee • 16. jaanuar 2024

Iron Baltic ehitab uue maastikusõidukite lisaseadmete tehase

Suvel valmib Harjumaal Väänas maastikusõidukite ATV ja UTV tarbeks lisavarustust valmistava Iron Balticu uus, 8500 ruutmeetrine tehas. Ehituse peatöövõtja on Mapri Ehitus. Jaanuari keskel pandi nurgakivi ja võeti maha sarikapärg.
Juba suvel kolib Iron Balticu tootmistegevus Vääna, kus valmib uus 8500-ruutmeetrine tehas.
Foto: Iron Baltic

Ettevõte teeb praegu enamuse tootmisest Vatslas ja müügikontor asub Tabasalus, märgib Iron Balticu juhatuse liige Tiit Norak. „Suvel kolime Väänas valmivasse tootmis-, büroo- ja laohoonete kompleksi. Uus hoone koos kaasaegsete tootmisseadmetega lubab meil oluliselt suurendada tootmisvõimsust, tõsta efektiivsust ja aidata kaasa kasvule," lisab ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077