Autor: Harro Puusild • 7. november 2023

Metallitööstus Valdek investeerib 6,5 miljonit ja ehitab Keilasse uue tehase

Metallitööstus Valdek OÜ ehitab Keilasse 6,5 miljoniga uue 6400-ruutmeetrise tehase. Uue hoone ehitust on tööstusfirma ette valmistanud viis aastat.
Uus tehasehoone on 6400-ruutmeetrine.
Foto: Valdek AS

Metallitööstus Valdek AS ehitab Keilasse uut tehasehoonet ja plaanib jätkuvalt investeerida ka uutesse seadmetesse, märgib ettevõtte juht ja omanikeringi kuuluv Priit Valdek intervjuus Tööstusuudistele. "Uue tehase ehitus on meie hinnangul täpselt õigel ajal, kuna ajal, kui turuolukord hakkab paranema, on meil uus tehas sisse seatud," usub Valdek.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077