Autor: Tööstusuudised.ee • 19. märts 2024

Tootmisjuhtide palgaraport | Keskmine brutopalk kasvas 4. kvartalis 2023 ligi 5%

Tööstusuudised.ee teeb ülevaate, millised on statistikaameti andmetel töötleva tööstuse tootmisjuhtide mediaan- ja keskmised palgad 2023. aasta 4. kvartalis maakondade lõikes. Andmetest selgub, et tootmisjuhtide keskmine palk on aastaga tõusnud 4,8%.
Tootmisjuhtide üleriigiline keskmine palk kerkis 4. kvartalis eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 4,8%.
Foto: Pixabay

Statistikaameti palgaandmetest selgub, et 4. kvartalis kasvas enim Jõgevamaa, Lääne-Virumaa ja Valgamaa tootmisjuhtide keskmine palk. Lisaks vaatleme ka Raplamaa, Ida-Viru maakonna, Harju maakonna, Valga maakonna, Järva maakonna, Lääne-Viru maakonna, Jõgeva maakonna, Pärnu maakonna, Põlva maakonna, Viljandi maakonna, Tartu maakonna ja Võru maakonna tootmisjuhtide palkasid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077