Autor: Tööstusuudised.ee • 21. märts 2023

Tootmisjuhtide palgaraport | Suurim keskmine palk oli 4. kvartalis jätkuvalt Raplamaal

Tööstusuudised.ee teeb ülevaate, millised on statistikaameti palgarakenduse andmetel töötleva tööstuse tootmisjuhtide mediaan- ja keskmised palgad 2022. aasta 4. kvartalis maakondade lõikes. Andmetest selgub, et suurimat keskmist palka teenivad jätkuvalt Raplamaa tootmisjuhid, kuid suurima hüppe võrreldes 3. kvartaliga tegi Viljandimaa tootmisjuhtide keskmine palk.
Suurimat palka teenisid 4. kvartalis Rapla maakonna tootmisjuhid.
Foto: Pexels

Palgaandmetest selgub, et 3. kvartalis teenisid suurimat keskmist palka Raplamaa tootmisjuhid. Lisaks vaatleme ka Ida-Viru maakonna, Harju maakonna, Valga maakonna, Järva maakonna, Lääne-Viru maakonna, Jõgeva maakonna, Pärnu maakonna, Põlva maakonna, Viljandi maakonna, Tartu maakonna, Saare ja Võru maakonna tootmisjuhtide palkasid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077