Autor: Tööstusuudised.ee • 22. märts 2024

Tehase juhtide palgaraport | Keskmine palk tõusis 2023. aasta 4. kvartalis 8%

Tööstusuudised.ee teeb ülevaate, millised olid statistikaameti andmetel tööstussektori tehase juhtide mediaan- ja keskmised palgad 2023. aasta 4. kvartalis maakondade lõikes. Andmetest on näha, et tehasejuhtide riiklik keskmine palk kerkis mullu 4. kvartalis aastaga 8%.
Kõrgeim keskmine palk on endiselt Pärnumaa tehasejuhtidel.
Foto: Pixabay

Suurimat keskmist palka teenivad endiselt Pärnumaa tehasejuhid, kelle keskmine brutopalk ulatub pea 400 euroni, selgub statistikaameti palgaandmetest. Lisaks on välja toodud tehase juhtide mediaan- ja keskmised palgad Harju maakonnas, Ida-Viru maakonnas ja Tartu maakonnas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077