Autor: Tööstusuudised.ee • 28. november 2023

Soome terasetootja Outokumpu omandab osaluse Cronimetis

Metalli taaskasutusettevõte Cronimet ja Soome jätkusuutliku roostevaba terase tootja Outokumpu laiendavad koostööd. Soome terasetootja omandab ka 10-protsendilise osaluse Eestis tegutseva Cronimet Nordicu emaettevõttes Cronimet North-East GmbH.
Cronimet Nordic juhatuse liige Eva Pedjak.
Foto: Veiko Tökman

Cronimeti ja Outokumpu koostöö süvendamise eesmärk on tooraine tarneahela optimeerimine, süsinikujälje vähendamine ning innovaatiliste tehnoloogiate väljatöötamine. „See partnerlus on veel üks samm jätkusuutlike arengueesmärkide saavutamise suunas: süsiniku jalajälje vähendamine roostevaba terase tootmisel piirkondliku vanametalli ja lühemate transporditeede kaudu Outokumpu roostevaba terase tehasteni,” ütles Cronimet Group´i tegevjuht Jürgen Pilarsky.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077