Autor: Toomas Kelt • 12. september 2023

Jäätmekäitluse käibe TOP: 10 suurima käibega ettevõtet

Sektori suurimatest ettevõtetest kaotasid kõik läinud aastal nii müügitulu kui ka turuosa, selgub värskest Äripäeva Infopanga koostatud jäätmekäitluse konkurentsiraportist. Toome teieni kümme suurima käibega tavajäätmete käitlejat ja kümme metallijäätmete käitlejat.
Suur osa tavajäätmetest tulebki sellistest pügikastidest.
Foto: Ragn-Sells

Läinud aasta majandustulemused näitavad, et kõige enam kaotasid oma käivet ja turuosa viis suurimat ettevõtet - käive vähenes aastaga üle 24% ja turuosa 9 protsendipunkti, selgub raportist.

Äripäeva Infopanga jäätmekäitluse konkurentsiraporti saad soetada SIIT!

Tavajäätmete käitlejad

Selles valdkonnas tegutseb 106 ettevõtet, neist 79 ületavad 250 000-eurose käibepiiri. Uusi ettevõtteid loodi eelmisel aastal valdkonda juurde 20, mis on viimase viie aasta jooksul kõige väiksem juurde loodud ettevõtete arv.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077