Autor: Tööstusuudised.ee • 22. november 2023

ABB tarnib Narva magnetitehasele elektriseadmeid

Silmeti emaettevõte Neo Performance Materials alustas suvel Narvas magnetitehase ehitamist, vajalikud keskpinge jaotusseadmed tarnib tehasele ABB.
Narva püsimagnetite tehase ehitusega alustati sel suvel.
Foto: NPM Silmet

Tehas hakkab tootma tööstuslikke magneteid, mida kasutatakse muu hulgas ka elektriautodes ja tuuleturbiinides. Toormena kasutatakse Silmetis väärindatud haruldasi muldmetalle. ABB koostööpartneriks selles projektis on Vivend OÜ, kes on üks suurimaid keskpingelahenduste pakkuja Eestis.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077