Autor: Tööstusuudised.ee • 21. november 2023

Riigikontroll: elektrisüsteemide toimepidevuse tagamise plaane tuleb ajakohastada

Kliimaministeeriumil tuleks koostöös Eleringi ja Elektrileviga elektrisüsteemide toimepidevuse tagamise plaane ajakohastada, arvestades neis võimalikult operatiivselt muutuvate olude ja riskiteguritega, leiab Riigikontroll täna avaldatud auditis.
Riigikontroll rõhutab, et Elekrilevi ja Elering peavad hindama elektrivarustuse tagamisega seotud riske põhjalikult.
Foto: Liis Treimann

Riigikontroll leiab, et Kliimaministeeriumil tuleks tõhustada järelevalvet elutähtsa teenuse toimepidevuse riskianalüüside ja plaanide ajakohastamise üle. Elering ASi ja Elektrilevi OÜ toimepidevuse riskianalüüsid ja toimepidevuse plaanid vajavad ajakohastamist, Enefit Power ASi kavades esineb täiendamist vajavaid kohti.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077