Autor: Tööstusuudised.ee • 12. oktoober 2023

Mihkel Härm: tormikindlamaks elektrivõrguks tuleb viie aastaga investeerida miljard eurot

Eesti elektrivõrgu sajandat aastapäeva tähistaval konverentsil ütles Elektrilevi juhatuse esimees Mihkel Härm, et kliimamuutustest tulenevate ilmastikutingimuste tõttu tuleb meil senisest enam mõelda vajadusele investeerida järgneva viie aasta jooksul miljard eurot tormikindlama elektrivõrgu rajamisele.
Elektrilevi juht Mihkel Härm ütles konverentsil, et elektrivõtgu tormikindluse suurendamine on kliimamuutuste tõttu hädavajalik.
Foto: Elektrilevi

Härm tõi oma konverentsi avakõnes välja, et möödunud nädalavahetusel üle Eesti elektrikatkestusi põhjustanud torm ilmestab selgelt kolme suuremat küsimust, millega Elektrilevi on silmitsi: millist varustuskindlust me soovime, kuidas seda saavutame ja mis kõige olulisem - kuidas leida inimesi, kes need soovid ellu viivad. Tormide ja tormihoiatuste arv on viimaste aastakümnetega aina kasvanud.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077