Autor: Tööstusuudised.ee • 20. november 2023

Eestis valmivad Verge elektrimootorrattad saavad ainulaadse tarkvaraplatvormi

Soome elektrimootorrataste tootja Verge Motorcycles esitles oma elektrimootorrataste uut Starmatteri operatsioonisüsteemi, mis ühendab endas ratta juhtimis- ja andurilahendused graafilise kasutajaliidesega. Tarkvarauuendused hakkavad kasutajateni jõudma ka juhtmevabalt.
Verge elektrimootorrattad paistavad silma ka oma eriväljaannete poolest. Pildil olev ratas on Monaco printsess Charlen Fondi eriväljaanne.

Koos uue tarkvarasüsteemiga teatas Verge Motorcycles ka 12 miljoni euro suurusest rahastusest. Sellega kiirendatakse ettevõtte kasvu ja tehnoloogilist arendustööd. Rahastuse saamisel tehti koostööd Soome kasvuinvesteeringute teenusettevõttega Springvest, vahendab Uusiteknologia.fi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077