Autor: Tööstusuudised.ee • 15. november 2023

Konkursi "Parim praktika 2023" võitjad

Eesti Tööandjate Keskliit tunnustas konkursi “Parim praktika 2023” kõige silmapaistvamaid praktikante ja Eesti parimaid praktikavõimalusi pakkuvaid ettevõtteid. Ettevõtetest pälvisid tunnustuse elektroonikatööstus Ericsson Eesti, robotsõidukite tootja Clevon ja nõustamisettevõte Miltton New Nordics.
Fotol (vasakult) konkursi projektijuht ja Eesti Tööandjate Keskliidu kommunikatsioonispetsialist Evelyn Parv, Haridus- ja Teadusministeeriumi asekantsler Renno Veinthal, Ericsson Eesti töötajakogemuse juht Annika Kaseorg ja Eesti Tööandjate Keskliidu tegevjuht Arto Aas.
Foto: Meeli Küttim

„Praktikast võidavad igal juhul kõik osapooled – õppijad saavad reaalse töökogemuse, õppeasutustel ja ettevõtetel aga on koostööd tehes võimalik parandada õppe kvaliteeti ja muuta see veelgi enam tööturu vajadustele vastavaks,“ rõhutas Haridus- ja Teadusministeeriumi asekantsler Renno Veinthal autasustamisel.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077