Autor: Tööstusuudised.ee • 16. oktoober 2023

Eesti Puitmajaliit sõlmis partnerluse Lõuna-Korea sõsarorganisatsiooniga

Eesti Puitmajaliit ja Korea Puitehituse Assotsiatsioon sõlmisid Lõuna-Korea pealinnas Soulis koostöömemorandumi. Memorandum jagab erialaliitude ühist visiooni ja koostööpõhimõtteid jätkusuutliku ja puidupõhise ehituse arendamiseks, mis omakorda aitab kaasa süsinikuneutraalsete linnakeskkondade loomisele.
KWCA juhatuse esimees Lee Guk Sik ja Eesti Puitmajaliidu juhatuse aseesimees Alo Tamm memorandum allkirjastamisel.
Foto: EAS

Eesti Puitmajaliidu üks põhieesmärkidest on aidata kaasa ehitussektori süsinikneutraalsusele, kasutades selleks jätkusuutlikku ehitusmaterjali – puitu – ning soodustades tehaselist ehk industrialiseeritud ehitamist. Sõlmitud koostöömemorandum Korea Puitehituse Assotsiatsiooniga kinnitab seda eesmärki. Ajal, mil jätkusuutlikkuse ja keskkonnasõbralikkuse aspektid on möödapääsmatud, leiab puit kiirelt taastuva materjalina laialdasemat kasutust.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077