Autor: Harro Puusild • 4. oktoober 2023

Heiki Einpaul: kahjuks on selge, et Eesti tänane investeerimiskliima paranemas ei ole

Viisaastaku plaani me ei tee ja kahjuks on selge, et Eestis tänane investeerimiskliima paranemas ei ole, sõnas Hekoteki suuromanik Heiki Einpaul.
Hekoteki juht Heiki Einpaul
Foto: Andras Kralla

„Tegutseme Hekotekis endiselt samaviisi – tasa ja targu, mõistlike riskidega. Laiama ei kipu ja kiidelda pole põhjust ja ei tahagi. Head äri tehakse (ja raha loetakse) ikka vaikuses,“ võttis Hekoteki suuromanik Heiki Einpaul praeguse olukorra Tööstusuudistele saadetud kommentaaris kokku.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077