Autor: Äripäev • 2. oktoober 2023

Eesti suur pelletitootja sai puiduhakketootja ostuks loa

Eesti üks suuremaid puitgraanulite tootjaid Warmeston sai konkurentsiametilt loa osta puiduhakkefirma Raja KT.
Lisaks saepurul ja puiduhakkel töötavatele pelletitehastele lisandub Warmestoni kontserni üks Eesti puiduhakketootja.
Foto: Warmeston

Raja KT peamised kliendid on katlamajad, koostootmisjaamad ja mööblitööstused. Üks Raja KT kahest omanikust, 22 aastat ettevõtet juhtinud Eero Kohv ütles kuu aega tagasi Äripäevale, et vähemalt esialgu jätkab ettevõte senisel kursil ja seniste klientide teenindamisega. “Ka meie jätkame juhatuses tööd nagu seni, vähemalt mingi perioodi,” ütles ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077