Autor: Tööstusuudised.ee • 28. september 2023

Eestis toodetakse üha enam mahetoitu

Eesti tarbijad soovivad üha enam tarbida Eestis toodetud toitu, kuid mahetoidu osakaal on seni naabritest väiksem, kinnitavad toidutootjate esindajad.
EPKK messiboks Toidumessil
Foto: Juuli Nemvalts

Tallinna Toidumessi üheks eesmärgiks on tutvustada Eestis toodetud toitu. Selle vastu on üha suurem ka tarbijate huvi. „Aina rohkem küsivad ostjad poes toidu päritolu ja tootmisviiside kohta, nendes küsimustes aitab hästi orienteeruda Eesti vanim toidumärgis Pääsukesemärk,“ rääkis Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse esimees Ants Noot Toidumessil. “

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077