• 28.09.23, 08:09

Eestis toodetakse üha enam mahetoitu

Eesti tarbijad soovivad üha enam tarbida Eestis toodetud toitu, kuid mahetoidu osakaal on seni naabritest väiksem, kinnitavad toidutootjate esindajad.
EPKK messiboks Toidumessil
  • EPKK messiboks Toidumessil Foto: Juuli Nemvalts
Tallinna Toidumessi üheks eesmärgiks on tutvustada Eestis toodetud toitu. Selle vastu on üha suurem ka tarbijate huvi. „Aina rohkem küsivad ostjad poes toidu päritolu ja tootmisviiside kohta, nendes küsimustes aitab hästi orienteeruda Eesti vanim toidumärgis Pääsukesemärk,“ rääkis Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse esimees Ants Noot Toidumessil. “

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele