• 28.09.23, 08:09

Eestis toodetakse üha enam mahetoitu

Eesti tarbijad soovivad üha enam tarbida Eestis toodetud toitu, kuid mahetoidu osakaal on seni naabritest väiksem, kinnitavad toidutootjate esindajad.
EPKK messiboks Toidumessil
  • EPKK messiboks Toidumessil
  • Foto: Juuli Nemvalts
Tallinna Toidumessi üheks eesmärgiks on tutvustada Eestis toodetud toitu. Selle vastu on üha suurem ka tarbijate huvi. „Aina rohkem küsivad ostjad poes toidu päritolu ja tootmisviiside kohta, nendes küsimustes aitab hästi orienteeruda Eesti vanim toidumärgis Pääsukesemärk,“ rääkis Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse esimees Ants Noot Toidumessil. “

Seotud lood

Uudised
  • 13.06.23, 11:06
Mahetootja: hea toode ei peagi olema lihtne
Äsja Pääsukesemärgiga pärjatud tooted läbisid edukalt testimise ja tootearenduses on seljataha jäänud pikk väljatöötamise periood. Mahemarmelaadi tootja Minna Sahver juht Siret Elmi sõnul on neil tänaste toodete saamiseks tulnud läbi käia 13-aastane arengutee.
Uudised
  • 05.12.22, 13:57
Kaheksat Eesti toidutoodet tunnustati Pääsukesemärgiga
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda andis toidumärgise „Tunnustatud Eesti toit“ ehk Pääsukesemärgi kaheksale Eestis toodetud toidutootele, nende hulgas oli ka Eesti Pagari uudistoode Peremehe Põrandaleib, mille esmatootmine oli samal nädalal.
  • ST
Sisuturundus
  • 17.09.25, 11:21
Kuidas valida ettevõttesse õige riiulisüsteem?
Olgu tegu väikese laoruumiga või suure logistikakeskusega – sobiva riiuli leiab igasse keskkonda. Õige valiku tegemisel tuleb arvestada mitmete teguritega, näiteks hoiustatavate esemete kaalu ja ruumi eripäradega. Siin on mõned praktilised soovitused, mis aitavad sobiva riiuli leida.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele