Autor: Tööstusuudised.ee • 25. august 2023

Eesti Pagar: lõpetasime tarned Venemaale juba sõja alguses

Sotsiaalmeedias levitatav teave, nagu müüks Eesti Pagar jätkuvalt toodangut Venemaale ja “toidaks tiblasid”, ei vasta tõele, kinnitab ettevõte.
Eesti Pagar oma tooteid Venemaale ei ekspordi, võimalik on vaid neile teadmata re-eksport mõne teise riigi kaudu.
Foto: Raul Mee

“Lõpetasime otsustavalt Venemaale eksportimise loetud päevad pärast täiemahulise sõja alustamist ja omal algatusel,” rõhutas Eesti Pagari juhatuse esimees Ragnar Kõiv. “Tarned lõppesid eelmise aasta 1. märtsil, vähem kui nädal pärast agressiooni algust.”

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077