Autor: Daniel Pawel Bajer • 18. august 2023

Puitmajatootjatele võib Poola olla perspektiivikas turg

Eesti puitmajade tootjatel on Poolas palju võimalusi, sest Poola puitmajasektor järgib kiiresti Euroopa trende ning üha enam otsivad nende kliendid jätkusuutlikke, mugavaid ja taskukohaseid elamispindu, kirjutab EASi ekspordinõunik Poolas Daniel Pawel Bajer.
Käsitöö palkmajade tootmine Hobbitoni Räpina tsehhis.
Foto: Toomas Kelt

Eesti puitmajade peamistel eksporditurgudel Soomel ja Rootsil on energiakriisi ja elukalliduse kiire tõusu tõttu oodata majanduslangust, mistõttu mõnedki siinsed ettevõtted näevad juba praegu tellimuste vähenemist. Kas nüüd on õige aeg võtta sihikule uus perspektiivne turg ning kas Poolat tasub põhjalikumalt uurida? Poola on rikkaliku metsaressursiga ja pika puidutöötlemise traditsiooniga riik. Puitmajade valdkond on nende ehitussektori üks dünaamilisemaid ja innovaatilisemaid osi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077