Autor: Tööstusuudised.ee • 13. juuli 2023

Norma emafirma suurkoondamine esialgu Eestit ei puuduta

Autode turvavarustust tootev Autoliv koondab üle tuhande töötaja, esialgsete teadete kohaselt koondamised Normat ei puuduta.
Turvavööde tootmine Norma tehases.
Foto: Erik Prozes

Suurtest koondamistest Euroopas teatas Autoliv Stockholmi börsile juuni algul. Teate avaldamise järel oli veel ebaselge, milliseid üksusi koondamised puudutavad ja kas nende hulka kuulub ka pea tuhande töötajaga Eesti turvavööde tootja Norma. Täna avaldatud teate kohaselt puudutavad koondamised Saksamaal ja Ühendkuningriigis tegutsevaid tehaseid ning Itaalia ja USA müügiesindusi. Kõik need üksused suletakse ning Autoliv koondab ühtekokku 1100 töötajat. Kogu kontserni töötajate arv väheneb 11%.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077