Autor: Tööstusuudised.ee • 26. jaanuar 2023

Metallitööstuse käibe TOP: 20 suurima käibega ettevõtet

Metallitööstuse eelmise aasta nelja kvartali koondkäive oli ligi 2 miljardit eurot ja see kasvas aastatagusega võrreldes 21,4%, selgub Äripäeva Infopanga värskest masina- ja metallitööstuse konkurentsiraportist. Suurima käibega oli Metaprint. Toome lugejateni käibetabeli 20 esimest.

Metaprindi juht Martti Lemendik.
Foto: Liis Treimann

Metallitööstuse alal tegutseb Eestis 223 ettevõtet, neist 200 ületavad 1 miljoni eurost käibepiiri. Nelja viimase kvartali koondkäive oli 1,8 miljardit eurot ja see kasvas aasta varasemaga võrreldes 21,4%. Käive kasvas kiiremini eelmise aasta esimeses ja teises kvartalis, kolmandas ja neljandas kvartalis koondkäibe kasv aeglustus. Neljanda kvartali koondkäibe kasvu jõudis vaid napilt üle 1%.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077